Start / Köpvillkor


Köpvillkor


Att beställa
 
Välj om du vill se priserna inkl.moms (privatpersoner) eller exkl.moms (skolor, kommuner).
Leta dej fram i produktkategorierna eller använd SÖK-funktionen.
 Skriv antal och klicka på KÖP-knappen.
När du shoppat klart gå till "Kassa/Ändra", välj Betalningssätt och gå sen vidare till Adressuppgifterna - eller fortsätt shoppingen vid ett senare tillfälle. Produkterna sparas automatiskt och ligger kvar i kundvagnen.

OBS Att ditt namn måste helt överensstämma med stavningen i ditt leg för att Posten skall lämna ut paketet !

OBS Vår shop är optimerad för stationär och bärbar dator och om du beställer på en mobil eller läsplatta rek. vi att du stämmer av med orderbekräftelsen att namn, adress och kontaktuppgifter finns med !

 
  Vill du hellre ringa (060-159650) din beställning går det givetvis lika bra. Läs i så fall upp produkternas artikel-nr som är synliga i "Kassan" 


Låg frakt - inga extra avgifter
Frakt 59 kr per beställning. Gäller även stora sändningar.
Inga extra avgifterBetalning

Privatpersoner väljer kortbetalning eller postförskott.
Kortbetalningar hos oss är mycket säkra. All kommunikation är starkt krypterad och kan inte avläsas av någon utomstående. Dina kortuppgifter hanteras aldrig av oss utan transaktionen sköts helt av DIBS AB i samarbete med bankerna.
Kommun, skola, studieförbund och kända företag väljer faktura.
Även kursledare och trogna kunder (ett tidigare köp) kan begära att få betala mot faktura efter sedvanlig kreditprövning.


Nettopriser

Priserna är 20-35% lägre än rekommenderade butikspriser. Håll ögonen på våra mängdrabatter om du behöver större antal av vissa produkter. OBS att du kan välja mellan att se priserna inkl.moms och exkl.moms

Leverans, Restorder
Varorna levereras från eget lager, (under semesterperiod och period med stor belastning får man räkna med någon dag extra). Om någon vara är tillfälligt slut inväntas den eller sänds utan någon extra kostnad när den inkommit. Varor under 150 kr restnoteras ej.
Bor du nära Sundsvall kanske du vill hämta varorna själv i vår lagerbutik på Ågatan 13, Sundsvall. Öppet månd-torsd 9-16, fred 9-15. 

Betalning av faktura över internet
Eftersom vi inte använder OCR-nr skall man markera "Meddelande" i stället för "OCR" och skriva fakturanumret i fältet.

Retur, Ångerrätt
Som konsument har du enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler 10§ rätt till 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot varan eller en väsentlig del av den. Det innebär att du måste meddela oss om att du ångrat ditt köp inom 14 kalenderdagar från att du mottagit varan
Har du ångrat dej eller beställt fel varor och vill returnera måste du först ta kontakt med Artistica per e-post eller telefon. Ångerrätten innebär att du får lov att öppna förpackningen och undersöka varan i den utsträckning som krävs för att du ska kunna avgöra om den motsvarar dina förväntningar eller inte. Tänk på att du ansvarar för att varan är i "väsentligen oförändrat skick" när den når oss. Vid eventuell fraktskada kommer vi att kontakta dig så att du kan göra en reklamation till posten.
Returfrakten betalas av kunden.
Observera att du måste hämta ut din vara för att kunna göra en retur. För outlösta paket debiteras 395 kronor.

Reklamation
Synlig transportskada eller paket som saknas MÅSTE anmälas direkt till chaufför eller utlämningsställe direkt vid mottagande. Om skadan ej är synlig på ytterförpackningen skall den anmälas till oss på telefon senast 10 dar efter mottagen leverans. 
Vid retur skall först Artistica kontaktas, produkten skall vara oanvänd och ligga i originalkartong. Endast varuvärdet återbetalas. Utbytta och ej utlösta varor debiteras med full frakt.

Artistica Integritetspolicy
Läs om vår integritetspolicy i denna PDF»


Extra bråttom?
Glöm inte att skriva ditt mobil-telefonnummer när du fyller i adressuppgifterna så skickas ett SMS när paketet anländer till ditt utlämningsställe och du kan hämta postpaketet en dag tidigare!
Adress

Ågatan 13
852 30  SUNDSVALL

Lagerbutik "över disk"
Måndag - Fredag 9 - 17, Lunchstängt 12-12:30